zondag, februari 11, 2018

U wilt een verkiezingsprogramma? U krijgt een verkiezingsprogramma!

Het minst gelezen document, en daarmee voor sommigen het best bewaarde geheim tijdens een verkiezingscampagne, is het verkiezingsprogramma. Althans, dat hoor ik vaak van de ervaren politici in de wandelgangen. Het document dat er wel moet zijn, maar waarvan je als partij weet dat het niet tot op een bestsellerlijst zal komen. De running gag binnen politieke partijen is dat als je iets geheim wilt houden, je het in je programma moet zetten. Leest toch niemand.
En eerlijk, ik heb ze zelf ook nooit van voor tot achter gespeld (Leve Kieskompas). Toch heb je er wel één nodig als partij. Je wilt namelijk duidelijk maken wat je belangrijk vindt, en waarom. Wat je voor ogen hebt met Ede. Maar ook om scherp te hebben waar we als CDA aan werken. Het is de backbone van je ideeën voor de komende vier jaar. We schrijven het dus ook voor onszelf.

Mocht je nou geen lezer zijn, dat kan uiteraard, hebben we een perfecte, handzame samenvatting van het programma voor je: de 25 standpunten.

Voor echte diehards, woordspellers, campaignwatchers, taalvirtuozen en political junkies: download het programma en geniet van de literaire inspiratie, de wijsheid en de praktische toon die het u zal bieden. CDA Verkiezingsprogramma 2018.

CDA Ede 2018: Samen voor morgen in een buitengewoon Ede.


Geen opmerkingen:

Most Viewed