Politiek

Verkiezingen? Dat is toch politiek? Jazeker, politiek. Ik sta op plek 4 van de kandidatenlijst voor het CDA (lijst 2) in mijn woonplaats Ede. Samen met een leuk team gaan we verder met het serieus bedrijven van politiek. En dit allemaal om de gemeente Ede met elkaar weer een stuk verder te brengen.

Mocht je nog zweven als kiezer, stem dan 21 maart 2018: lijst 2, plaats 4. Maar, ga in ieder geval stemmen!
Wil je mijn politieke avonturen volgen, ga dan naar Facebook of naar: www.nuis2018.nl 

Oja, waarom ga ik de politiek in?
Ik heb allereerst voor de politiek gekozen omdat ik het belangrijk vind dat in een democratie er goede controle op het lokaal bestuur plaatsvindt. Ik vind het een belangrijke vraag hoe een volksvertegenwoordiging bijdraagt aan het functioneren van een samenleving en hoe democratie ook in praktische zin vorm krijgt. Tijdens mijn uitzendingen heb ik van dichtbij heb mogen zien wat falend, corrupt lokaal bestuur aan onrecht en schade veroorzaakt. Daarnaast wil ik niet alleen vanaf de zijlijn roepen wat er allemaal anders moet, maar wil ik juist mijn bijdrage aan leveren door actief te worden in de politiek.
Lokale politiek moet uiteraard gaan over herkenbare onderwerpen die burgers – mijzelf dus ook – direct raken. Maar het gaat ook over hoe je met elkaar samenleving wilt zijn. Ik wil vanuit mijn christelijke overtuiging daaraan bijdragen.
Voor meer informatie en onze standpunten kijk op: www.cda-ede.nlMost Viewed